New world wine дегустација

📢 На 17ти Ноември (четврток) од 18ч., повелете во @finewinemk и пробајте 7 вина од 6 класични региони на новиот свет:
📍 – Sauvignon Blanc – New Zealand
📍 – Chenin Blanc – South Africa
📍 – Malbec – Argentina
📍 – Carmenere – Chile
📍 – Shiraz/Grenache/Viognier – South Africa
📍 – Shiraz – Australia
📍 – Zinfandel – USA
➡️ На оваа дегустација ќе се едуцирате за винските региони и вината на @tussockjumpermk ❗
💶 Цена 750 ден., со вклучено мезе 🍢
📱📞 071/256715 & 02/3120772

Споделете го овој пост