За Нас

‘Fine WINE’ е специјализирана продавница за вино и алкохолни пијалоци.
Нудиме широк избор на различни сорти на вино од домашните винарии, со избор на преку 15 винарии и 100 различни етикети. Нашата понуда опфаќа и неколку странски вина, како и голем избор на виски, коњак, вотка, и домашни ракии. Изборот на вино е направен за сечиј вкус, со широка палета од средните и погорни линии за да понудиме повисок квалитет на истото.
‘Fine WINE’ организира и голем број на дегустации чија цел е поголема винска едукација и култура, како и социјално дружење.

Во ‘Fine WINE’ освен вино и алкохолни пијалоци, се продава и Чоколатерија, од неколку врвни производители, како и декорација на истите со свежо и суво цвеќе, разни украси и украсни хартии. Сето ова може да се подари или испрати во хартиени и дрвени кутии, за соодветни потреби. Комбинациите се многубројни, по желба на купувачите, а за се друго тимот на ‘Fine WINE’ стои на располагање.