ДЕГУСТАЦИЈА

Fine WINE организира и најразлични дегустации во нашиот локал, заедно со најреномираните сомелиери, енолози и винарии од Македонија и странство.
На нив винските љубители, без разлика дали имаат некакви познавања за виното или не, можат да се стекнат со одлично искуство за препознавање и оценување на карактеристиките на виното, како и за размена на искуства и дружење.

IMG_20191129_142144
Vinodonia 2019
E5
Degusatcija Ezimit 15.03.2019
TV1
“Slepa” degustacija (Temjanika&Vranec) 30.03.2019
P1
Privatna degustacija
S1
Degustacija Stobi (Classic VS Private reserve) 20.04.2019
B5
Degustacija Brzanov 10.05.2019
F1
Degustacija Fantinel 05.06.2019
GD1
Degustacija VVM GD Tikvesh 04.07.2019
TJ2
Degustacija Tussock Jumper 23.08.2019
V2
Degustacija Venec 08.11.2019
K1
Degustacija Kartal 22.11.2019