Комбинирање на храната и виното

Нудиме широк избор на различни сорти на вино од домашните винарии, со избор на преку 15 винарии и 100 различни етикети.Нашата понуда опфаќа и неколку странски вина, како и голем избор на виски, коњак, вотка, и домашни ракии. Изборот на вино е направен за сечиј вкус, со широка палета од средните и погорни линии за да понудиме повисок квалитет на истото.

МАГАЗИН

ВЕНЕЦ – ВИНСКА ДЕГУСТАЦИЈА

Ве каниме на Винскa Дегустација со винарија ВЕНЕЦ. Дегустација и споредба на вината од винаријата од Долни Дисан и нивните линии: Disan Valley, Single Block, Terroir line; претставени од главниот енолог - Кире Ристов. Ќе можете да пробате 8 вина од кои кај две сорти ќе име вертикална споредба на реколта 2017 и 2018-која ја [...]

ОСМА ВИНСКА ДЕГУСТАЦИЈА

Ве каниме на ОСМАТА од низата на Вински Дегустации. Дегустација и споредба на уникатните, типични претставници на сортите, со одличен квалитет и прифатлива цена - вината од 'Tussock Jumper' фамилијата. Дозволете животните од стадото на 'Tussock Jumper' да Ви ја раскажат нивната специфична приказна, а ќе бидат претставени од сертифицираниот сомелиер и WSET вински едукатор [...]

FANTINEL ДЕГУСТАЦИЈА

Ве каниме на Fantinel Винскa Дегустација. Дегустација и споредба на вината од италијанската винарија Fantinel, и нивните линии: TENUTA SANT’HELENA, Borgo Tesis, Spumanti; претставени од бренд амбасадорот и сомелиер – Александар Вучковски. Ќе можете да пробате 6 вина од кои две пенливите од сортите: Prosseco Extra-Dry, Rose Brut; како и: Pinot Grigio, Friulano, Ribolla Gialla […]

You've just added this product to the cart: